Riinvestimi Javor i CFD-ve që skadojnë

1 June, 2020

Ju lutemi të kini parasysh se:

  1. JAPAN225, JAPAN225.x3, DollarIndex, COCOA.x3, GER10YBond.x3, GER10YBond and COCOA will be rolled over from the يونيو 2020 to the يونيو 2021 contract on the 5/06/2020

Çdo porosi në pritje (p.sh. Ndal Humbjen, Merr Fitimin, Ndalim Hyrje, Limit Hyrje) e kryer në një instrument do të rregullohet për të reflektuar në mënyrë simetrike (pikë për pikë) çmimin e diferencave mes kontratës që po skadon dhe asaj të re.

shkruar nga: Tavolina Marrëveshjeve e Finq.com