Ekonomitë moderne të paqëndrueshme janë shkaku i lëvizjeve të mëdha në tregun e kontratave

Vëzhgoni me kujdes shifrat e rritjes ekonomike nëse doni të tregtoni me Kontratë CFD

Mund të tregtoni në tregun e Kontratave në platformat WebTrader dhe MT4 24 orë në ditë dhe 5 ditë në javë. Zgjidhëm 5 nga kontratat më të njohura me sterlina, jen, euro dhe dollar, të gjitha të disponueshme si CFD.

Tani ka ardhur momenti të shikojmë nga afër të dhënat kryesore pasi ky është motivimi i vërtetë i çmimeve të Kontratave. Sa më mirë të jetë ekonomia, më shumë shance kaq shteti që të ripaguajë, rritet kërkesa ashtu si edhe çmimi.

Dëshironi të shihni të gjitha marrëveshjeve lidhëse?

Gjeni listën e plotë të marrëveshjeve lidhëse në Finq.com tani

Shihni të gjitha Marrëveshjeve lidhëse

Kërkimi Asetit

Filloni Tregtimin e Marrëveshjeve lidhëse

Kontratat blihen dhe shiten çdo dit nga investitorët, me vlerën që varet totalisht në disponueshmërinë e qeverisë që e ka lëshuar për të paguar.