Treguesit janë një pasqyrim i qartë i paqëndrueshmërisë së tregut të aksioneve

Zgjidhni sektorin tuaj dhe tregtoni me treguesin përkatës të Finq

Nëse kuptoni një sektor të caktuar në një vend të caktuar, atëherë mund të gjeni treguesin përkatës dhe të tregtoni në lëvizjen e çmimeve. Nëse studjoni kompanitë teknologjike, atëherë Nasdaq do t'ju përshtatej më mirë, por nëse jeni i interesuar për kompanitë amerikane, atëherë S&P 500 është treguesi juaj. Përdorni njohuritë tuaja së bashku me Shufrën e Tendencave të Tregtarëve dhe mbi 90 instrumenta për modifikime të WebTrader për të vlerësuar treguesit tuaj të tregtimit.

Treguesit e Finq mbulojnë 28 nga rajonet më të spikatur ekonomik përfshirë Europën, Indinë, Kinën, SHBA-të dhe Afrikën e Jugut. Kushtet e tregtimit konkurruese ofrojnë leva deri në 1:200 dhe shpërhapje deri në 0.10 USD.

Dëshironi të shihni të gjithë Treguesit?

Gjeni listën e plotë të Treguesve në Finq.com tani

Shihni të gjithë Treguesit

Kërkimi Asetit

Filloni Tregtimin e Treguesve

Pasi ka tregtuar gjithë ditën në 3 tregjet globale - Azi, Europ dhe Amerikë - këmbimi i Forex është tregu më i madh në botë me një likuiditet prej 5.3 miliard $ në ditë. Monedhat formojnë një dyshe dhe shkëmbehen me një çmim të caktuar, ndërsa çmim lëviz pasi çdo monedhë ndikohet nga ngjarjet nëpër botë.