Rreth nesh

Rreth nesh

Finq ju siguron tregtimin me CFD duke ju ofruar platforma uebi dhe celulari të besueshme që janë provuar dhe testuar me më shumë se 2100 pasuri - aksione, mallra, forex, ETF, tregues dhe kontrata. Finq nuk ju bën të paguani komisione dhe ka një kujdes ndaj klientit në shumë gjuhë i hapur 24/5 që i vjen në ndihmë titullarëve të llogarive.

Premtimi i Finq

Te Finq, ju garantojmë shpërndarjet më të ulta të tregut dhe me zero komisione, ndërsa ju ofrojmë leva deri në 1:300.

Mbrojtja

Finq ka zbatuar një nivel sigurie shtesë për fondet e klientëve duke i mbajtur ato veç e veç në banka të nivelit botëror, dhe me metoda pagesash që depozitat dhe tërheqjet e parave të shqyrtohen totalisht nga ofrues të besueshëm.

Depozitat

Të gjitha kartat e kreditit, portofolët elektronik, metodat e pagesave lokale dhe transferimet bankare kryesore pranohen për depozitimet. Nuk ju kërkojmë asnjë komision apo tarifë për depozitimet.

Tërheqjet

Kur tërhqini, ju rikthejmë të gjitha fondet nëpërmjet të njëjtës metodë që përdorët për depozitim. Nuk ju kërkojmë asnjë komision apo tarifë për tërheqjet.

Rreziku

Finq ju siguron të gjithë informacionin e nevojshëm për të kuptuar +2100 instrumentat financiar dhe rrezikun në fjalë dhe ka vënë në zbatim instrumenta platformash si p.sh. Ndal humbjen/Merr fitimin/Ndalo hyrjen/Limiti hyrjes, për të pakësuar mundësitë e këtyre rreziqeve. Ju lutemi lexoni Deklaratën e Rrezikut të plotë këtu.

Privatësia

Politika jonë e privatësisë është tepër e fortë dhe nëse ju nuk ka jepni aprovimin tuaj, të dhënat tuaja nuk do t'i kalohen një pale të tretë që ofron shërbime. Të dhënat personale do të ruhen në siguri të plotë dhe në mënyrë konfidenciale. Ju lutemi rishikoni politikën e privatësisë për të mësuar më shumë.

Platformat

WebTrader është një nga platformat më të njohura të ditëve të sotme që ju mundëson të tregtoni me më shumë se 2,100 pasuri që mbështeten nga 90 instrumenta modifikues, të modës, analiza rekomandim dhe instrumenta për Evente dhe Tregtim. Këto instrumenta janë jashtëzakonisht me vlerë dhe përdoren çdo ditë për të krijuar strategji. Edhe platforma MT4 është e disponueshme për tregtarët e Finq.

Aplikacioni për celularë

Webtrader është hartuar dhe zhvilluar për tu përdorur në ueb dhe aplikacione për celularë. Ky aplikacion shkarkohet si nga iOS dhe nga Android dhe gjendet falas në Google Play dhe Apple Store.

Orët e tregtimit

2,100 pasuritë vërtiten 24 orë në ditë, 5 ditë në javë për të përfshirë orët e tregtimit të tregjeve dhe shkëmbimeve globale. Megjithatë, në ndryshim nga shumë portale tregtimi, ne ofrojmë edhe tregtim gjatë fundjavës në shumë pasuri me përkrahje të plotë, ndaj ju leverdis të tregtoni.

Trajnimi

Finq ka si synim t'ju ofrojë një përqasje gjithëpërfshirëse në tregtim duke ju siguruar të gjithë nivelet e trajnimit dhe instrumentave për t'ju mbështetur në analiza dhe menaxhim rreziku, dhe me trajnim shtesë mbi karakteristikat e WebTrader dhe MetaTrader4.

Shërbim

Skuadrat e asistencës dhe tavolinës së marrëveshjeve të Finq janë ekspertë të trajnuar me shumë kujdes në këtë sektor dhe janë në trajnim të vazhdueshëm në mënyrë që të mund tu përgjigjen çdo kërkesë. Kujdesi ndaj klientit në shumë gjuhë i Finq përgjigjet në telefon 24/5 dhe klientët mund të kontaktojnë skuadrën apo menaxherin e llogarisë nëpërmjet email-eve, telefonit apo chat-it live.

Rregullore

Finq.com drejtohet nga Dilna Investments Ltd që është ofruesi i shërbimit dhe operatori i faqes së internetit i parë. Dilna Investments Ltd vepron në emër të kompanisë së saj nënë, Leadcapital Corp Ltd.

Vlerat kyçe të Finq

Rregullore transparente
Qasje profesionale e qëndrueshme me klientët
Përmirësime dhe versione të reja të vazhdueshëm