Mallrat ndihmojnë tregtarët të zgjerojnë një portfolio tregtimi

Shpërndarjet dhe levat konkurruese për tregtarët e mallrave të Finq

Kur tregtoni mallrat mos harroni të shikoni lajmet, kushtet atmosferike dhe politikat për të parë se çfarë mund të ndikojë në këto instrumenta të gjithanshëm - p.sh. Nafta ka luhatje kur mblidhet OPEC, shirat e fortë rrisin çmimet e grurit, forcimi i arit reflekton në dobësimin e dollarit amerikan. Të përditësuar mbi problemet ekonomike globale, ju mund të përfitoni nga kushte të shkëlqyera tregtimi dhe me zero komisone pranë Finq.

Ari është i disponueshëm me një shpërndarje të ulët prej vetëm 0.70 USD dhe me levë deri në 1:200, ndërsa nafta bruto ka një shpërndarje prej vetëm 0.03 USD dhe një levë maksimumi prej 1:151. Në mallra zbatohen kufinj të ulët në mënyrë që kushtet e tregtimit për të gjitha 19 mallrat të jenë teje konkurrues.

Dëshironi të shihni të gjitha Mallrat?

Gjeni listën e plotë të Mallrave në Finq.com tani

Shihni të gjitha Mallrat

Kërkimi Asetit

Filloni Tregtimin e Mallrave

Tregu i mallrave tregton mallrat e parë veç shërbimeve dhe ndahet në i butë dhe i fortë. Mallrat e buta janë zakonisht bujqësor, ndërsa të fortët janë llogjikisht atë që dalin nga minierat. Mallrat tregtohen me kontrata 'të ardhshme' dhe varen shumë nga furnizimi, kërkesa, politikat, sanksionet, nivelet e prodhimit dhe madje nga kushtet atmosferike.