Tregtoni aksionet e CFD-ve për kompanitë tuaja të preferuara

Gjeni mbi 2000 aksione në WebTrader-in e Finq

Ne ju japim aksionet më të njohura të përzgjedhura nga të gjitha tregjet financiare globale aktuale nga shkëmbimet aziatike, evropiane dhe amerikane. Në këtë mënyrë, ju keni mundësi të tregtoni në çdo çast gjatë ditës apo natës, kur këto tregje kanë nisur aktivitetin e tyre normal.

Mund të tregtoni në tendencat e aksioneve kur fitimet e kompanive nxirrjen në shitje dhe luhatshmëria është e lartë. Tavolina jonë e marrëveshjeve dërgon "njoftime" për t'ju njoftuar kur Apple, Facebook apo Nokia publikojnë raportime së bashku me 1,000 kompani të tjera. Leva arrin deri në 1:20 dhe shpërndarjet të ulta deri në 0.005 Eurocent. Ju mund të përdorni aplikacionin për celular për tu siguruar që nuk do të humbisni asnjë ngjarje nga tregtimi i aksioneve tuaja të preferuara.

Dëshironi të shihni të gjitha Stoqet?

Gjeni listën e plotë të Stoqeve në Finq.com tani

Shihni të gjitha stoqet

Kërkimi Asetit

Filloni Tregtimin e Stoqeve

Aksionet e CFD-ve pasqyrojnë rritjen dhe rënien e aksioneve themelore të kompanisë në tregun e aksioneve. Ju mund të tregtoni në faktin se kjo kompani do të tërheqë investime ose do të shohë rënien e çmimeve të aksioneve të tyre. Blini ose shisni në rritjet ose rëniet e kompanive më të mëdha në botë.