Tregu i FX, Forex ose valutave tregton me paratë e botës, 24 orë në ditë

Jepini besimin tuaj Finq si një broker profesional për tregtimet tuaja në Forex

Do të zbuloni se 55 dyshe këmbimesh të Forex në Finq ndahen në grupet më të famshëm kryesorë, minorë dhe ekzotikë. Ndryshimin e Finq e përbën fakti që ju mund të tregtoni me forex në 2 platforma ndërsa përdorni instrumenta të fortë si Eventet dhe Tregtimi për të identifikuar saktësisht lëvizjet në treg. Ne gjithashtu përkrahim tregtimin në forex me trajnime, lajme ditore, njoftime mbi çmimet dhe mbi tregtimin në internet dhe nëpërmjet platformës. Do të informoheni rregullisht mbi lëvizjet e tregut, të ngjarjeve përkatëse, të tendencave dhe statistikave bazë. Ne ofrojmë një përvojë gjithëpërfshirëse tregtimi, duke vlerësuar që ju duhet të përqëndroni vëmendjen tuaj te tregtimi dhe ne duhet t'ju garantojmë të dhënat për të informuar vendimin tuaj.

Doni të shikoni të gjithë Forex?

Gjeni listën e plotë të Forex në Finq.com tani

Shihni të gjitha Forex

Kërkimi Asetit

Filloni Tregtimin e Forex

Pasi ka tregtuar gjithë ditën në 3 tregjet globale - Azi, Europ dhe Amerikë - këmbimi i Forex është tregu më i madh në botë me një likuiditet prej 5.3 miliard $ në ditë. Monedhat formojnë një dyshe dhe shkëmbehen me një çmim të caktuar, ndërsa çmim lëviz pasi çdo monedhë ndikohet nga ngjarjet nëpër botë.