Fonde të tregtuara në këmbime janë zgjedhja e pasurive për investitorët e rinj

Mundësitë e 39 ETF-ve në Finq

Mund të tregtoni deri në 39 ETF të Finq të përzgjedhura me kujdes për të mbuluar shumë asete. Njohuritë tuaja mbi mallrat do të informojnë vendimet në SLV që përqëndrohet në argjend ndërsa TBT ETF zotëron Kontratat, XLU mbulon sektorin e shërbimeve, dhe më e famshmja e platformës WebTrader, QLD, përbën thjesht rezervat.

Me lëvizje konstante përgjatë ditës, tregu i ETF-së ofron kushte të luhatshme për tregtuesit e CFD-ve, ndërsa ne ju ofrojmë leva deri në 1:100 dhe shpërndarje të ngushta prej 0.02 USD. Nisni tregtimin për të mundësuar hyrjen në kufinj të ulët, zero komisione, dhe mos ngurroni të na pyesni mbi teknikat e tregtimit në tregun e ETF-së.

Dëshironi të shihni të gjitha ETF-të?

Gjeni listën e plotë të ETF-ve në Finq.com tani

Shihni të gjitha ETF-të

Kërkimi Asetit

Filloni Tregtimin e ETF-ve

Një ETF përbëhet nga një set pasurish si kontrata, rezerva ose shufra ari. Më pas, ETF-ja ndahet në aksione me vlerën e përbashkët që ka luhatje në treg sipas kërkesës dhe çmimit të pasurive. Përreth mbi 20 vite, ETF-të zënë së fundmi deri në 41% të portfoliove të investitorëve të rinj.