Kripto është një nga klasat e pasurive moderne më të famshme

Aksesoni Kriptomonedhat aktuale në Finq.com

Kripto është një nënndarje e monedhave të forex në platformën WebTrader me Bitcoin, Etheru, Litecoin dhe Dash që janë instrumentat kryesorë. Shpërndarjet varijojnë nga 0.8 USD deri në 80 USD dhe levat nga 1:5.

Doni të shikoni të gjitha Kriptomonedhat?

Shikoni listën e plotë të Kriptomonedhave në Finq.com tani

Shihni të gjitha Kriptomonedhat

Kërkimi Asetit

Filloni Tregtimin e Kriptomonedhave

Që nga viti 2009, kriptomonedhat kanë fituar vëmendjen e tregjeve. Zakonisht e stimuluar nga interesi investitorëve, zhvillimet teknologjike dhe mundësia hyrjes në portofolë elektronikë, kripto ka pësuar luhatshmërinë më të madhe në tregjet e çdo klase pasurie.