Përfitoni nga teknologjia më e mirë e tregtimit

Përdorni platforma të integruara, instrumenta dhe analiza të përparuara te Finq ku mund të gjeni sistemet më inteligjente të tregut dhe një skuadër dinamike e gatshme për të tejkaluar pritshmëritë tuaja.

Me Finq, ju keni kontroll absolut nga aplikacionet e celularëve, depozita të ulta dhe stimuj të shkëlqyer për të rritur mundësitë tuaja.

Pasuritë +2100

+2100 pasuritë më të lakmuara në tregun global

Finq zgjedh mirë kur vjen momenti i përzgjedhjes së pasurive për klientët pasi tani keni listën më të përditësuar dhe të gjatë të askioneve, kriptove, monedhave, mallrave, marrëveshjeve të ardhme dhe kontratave të disponueshme. Gjeni IPO-të e reja pasi janë të listuara, krahasoni SHPËRNDARJET e shkëlqyera përgjatë gjithë instrumentave, tregtoni në një treg vërtetë GLOBAL.Përfitoni

Avantazhe financiare

Të përkrahur nga një likuiditet tregu i shkëlqyer, opsionet tona të levave dhe shpërndarjet e ulta ofrojnë kushtet ideale të tregtimit.

Plane stimulimi

Nga bonuse me para në dorë te planet e skontos së besnikërisë ku Finq ju shpërblen për çdo tregtim të kryer.

Të gjitha instrumentat

Instrumenta për analiza, tendenca, parashikime dhe rekomandime, të gjitha gjenden te Finq.

Shërbim i plotë

Lidhuni me skuadrën e asistencës apo menaxherin e llogarisë ekspert të Finq për çdo orentim mbi tregtimin.

Dhe shumë të tjera...

Finq ofron burime trajnimi, lajme ditore, madje edhe platformën më të famshme MetaTrader4.

Alternate Text

Besim tek ekspertët

Ng nga Malajzia tregton me Finq duke përdorur QIWI banking

"Kur mësova mbi Finq isha i interesuar mbi produktin por nuk jam një ekspert ndaj kisha nevojë për përkrahje dhe besim. Menaxheri i llogarisë sime më drejtojë te burimet e trajnimit dhe lajmeve, pastaj te proçedura e sigurtë e pagesës. Është vërtetë ndjesi e bukur të jesh i mbrojtur nga ligjet."

Përkrahje nga ekspertët e tavolinës së marrëveshjeve dhe menaxherët e llogarive 24/5

Zgjidhje për pagesat që ruajnë paratë tuaja

Ligje të vendosura për të siguruar interesat tuaja

Ng Hong Yun nga Malajzia
Vu Quoc nga Vietnami
Ashraf Shaikh nga Pakistani

Kryeni tregtimet më të mira me platformën më të fuqishme

I fuqishëm dhe i zhdërvjelltë, WebTrader është një platformë për veprime të shpejta, pozicione të shumta, strategji në disa niele apo edhe funksionalitete të thjeshta tregtimi dhe me një klikim. Kur ndërtuam këtë platformë, kishim parasysh sigurinë, lehtësinë dhe aksesin nga celularët. Bashkohuni me Finq për të përjetuar një përvojë totalisht të ndryshme mbi tregtimin në WebTrader.

Më shumë info

Tregtoni në platformat më të fuqishme të industrisë

Kemi 2 platforma dhe tregtim me celular nëpërmjet aplikacioneve tona për iOS dhe Android. Tregtoni në WebTrader-in e markës Finq për të pasur akses në 2,100 pasuri nga tregjet financiare botërore me aplikacione falas për tregtimin me celular. MetaTrader4 është gjithashtu në dispozicion për ju.

Nivele të reja sigurie

Krijimi i besimit është i rëndësishëm dhe për t'ju garantuar sigurinë tuaj, Finq ka zbatuar rregullore dhe teknologjinë më të avancuar për ju që të tregtoni me besim të plotë

Konform ligjeve dhe i audituar

Një rregullore strikte për të gjitha juridiksionet operative tona zbatohet falë politikave tona të brendshme dhe autoriteteve të jashtme që kryejnë auditime vjetore për të garantuar mbajtjen e standardeve të larta të kontabilitetit.

Përdorimi i teknologjisë për mbrojtje

Pas kërkimeve që kryem, gjetëm sistemet e sigurta dhe të mbrojtjes teknike më të fundit - në uebsajtin nëpërmjet çertifikatës SSL të përditësuar, dhe nga siguria e platformës novatore.

Veprimet bankare përgjegjës

Paratë tuaja veçohen nga llogaritë e klientit nga çdo fond i kompanisë dhe sa herë që depozitoni apo tërhiqni para, zgjidhjet tona të pagesave të çertifikuara ruajnë paratë tuaja.