Tregtoni në platformat më të fuqishme të industrisë

Kemi 2 platforma dhe tregtim me celular nëpërmjet aplikacioneve tona për iOS dhe Android. Tregtoni në WebTrader-in e markës Finq për të pasur akses në 2,100 pasuri nga tregjet financiare botërore me aplikacione falas për tregtimin me celular. MetaTrader4 është gjithashtu në dispozicion për ju.

WebTrader
Aplikacioni Tregtimit
MT4

Zgjidhni platformën WebTrader të Finq për të pasur akses në instrumentat falas të analizave dhe në 2.100 pasuri

WebTrader është platforma më e fundit e konceptuar për ekzekutime të shpejta në një mjedis të shpejtë tregtimi. Ka gjithçka që mund të prisni nga një platformë e ndërtuar me porosi enkas për ju për të krijuar dhe kontrolluar portfolio nga 7 klasa pasurish.

Ju mund të keni akses në mbi 2,100 instrumente financiare nga tregjet globale - aksione, kontrata, mallra, ETF, forex dhe tregues. Me një ekzekutim të shpejtë dhe karakteristika si Ndalni humbjen dhe Merrni fitimin; kufizoni dhe ndaloni porositë, ju mund të kontrolloni kohën dhe pozicionet 24/7.